Dil Kursları Yurtdışında eğitim almak isteyen öğrencilerin en çok tercih ettiği programlardır. Başta İngilizce öğrenmek isteyen öğrenciler olmak üzere dili konuşulduğu ülkede öğrenmek isteyen tüm öğrenciler dil kurslarını yurtdışında almak ister. İngilizce için en çok İngiltere, İrlanda, Güney Afrika, Kanada, Amerika ve Avustralya tercih edilmektedir. Bunun yanında Almanca, Fransızca, İspanyolca gibi dilleri öğrenmek isteyen öğrencileri de Türkiye?de temel düzeye ulaşınca dil kurslarını yurtdışında tercih eder. Dil Kurslarını Yurtdışında almak isteyen öğrencileri için birçok farklı seçenek sunmaktayız. Detaylı bilgi için Yurtdışında Dil Okulları sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Yurtdışındaki dil kursları genelde uygulamalı dersler içermekle kalınmaz aynı zamanda da öğrencilerin sosyalleşmesine de çok önem verilir. Günde genelde dil dersleri standart 4 saat sürmektedir. Yoğun kurslara katılmak isteyen öğrenciler ise günde 5 ile 6 ders arası eğitim alır. Günün kalan kısmında farklı kültürlerden gelen sınıf arkadaşlarınızla sosyal aktivitelere katılabilir ve dilediğiniz gibi vakit geçirebilirsiniz. Yurtdışındaki dil kurslarının verimli olabilmesi için kalacağınız süre dikkate alınmalıdır. Uzmanlarımız orta öğretim ve lise öğrencilerine tavsiyesi minimum 3 hafta olan eğitimlere katılmaları, yetişkinlerin ise 8 ila 16 hafta süren dil eğitimlerini tercih etmelerini önermektedir. Bu sürelerde öğrenciler kendilerini öğrendikleri dilde ilerletebilir ve bulundukları kültüre adapte olabilirler.

Yurtdışında dil kursları tecrübeli ve öğreneceğiniz dili anadili olarak bilmekte olan öğretmenlerle çalışır. Çoğunlukla Pazar günü konaklama yerleşiminiz gerçekleşir ve Pazartesi günü seviye tespit sınavı ile seviyenize göre sınıfınız belirlenip eğitime başlanır, devamında ise başarınıza göre seviye atlayabilirsiniz. Dil kurslarını yurtdışında 2 hafta ile 1 yıl arası sürelerde alabilirsiniz. Türkiye?deki gibi kur süresine legal olma zorunluluğu yoktur, ancak bu süreler gideceğiniz ülkenin vize koşullarına da bağlı olabilir bu yüzden tercih ettiğiniz ülkenin vize koşullarını Vize Bilgileri sayfamızdan incelemenizi öneririz.