Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi Artık 5 Yıllık...

Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi Artık 5 Yıllık...

Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi Artık 5 Yıllık...

Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi Artık 5 Yıllık...

25.01.2016 17:26:12 tarihinde eklenmiştir

Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi Artık 5 Yıllık!

Yeni Zelanda Hükümeti 2016 yılının ilk günlerinde artık uluslararası öğrencilere 5 yıllık vize verilebileceğini duyurdu.

Yeni Zelanda hükümetinin almış olduğu kararla the Pathway Student Visa seçeneğine başvuran uluslararası öğrencilere 5 yıllık vize verilecek. Bu vizeye sahip öğrenciler, eğitimleri süresince Yeni Zelanda’da çalışma hakkına da sahip olmaktadırlar. Yeni Zelanda hükümetinin karar verdiği bu proje, hükümet kriterlerini karşılayan eğitim kurumları ile sınırlıdır.

Yeni Zelanda 5 yıllık öğrenci vize başvurusu ve 5 yıllık öğrenci vizesinden hangi eğitim kurumlarına başvuran öğrencilerin yararlanabildiğ konusunda GKR Yurtdışı Eğitim Danışmanlarından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.

Yurtdışı Dil Okulları

Yurtdışı Yaz Okulları

Yurtdışında Üniversiteler

Yurtdışında Master

Yurtdışı Sertifika Programları

Vize Danışmanlığı


Top
  • Bizi takip edin
  • GKR Yurtdışı Eğitim