Yurtdışı Eğitim Fırsat ve Kampanyalar
Yeni Zelanda Öğrenci Vizesi Artık 5 Yıllık!

Yeni Zelanda Hükümeti 2016 yılının ilk günlerinde artık uluslararası öğrencilere 5 yıllık vize verilebileceğini duyurdu.

Yeni Zelanda hükümetinin almış olduğu kararla the Pathway Student Visa seçeneğine başvuran uluslararası öğrencilere 5 yıllık vize verilecek. Bu vizeye sahip öğrenciler, eğitimleri süresince Yeni Zelanda’da çalışma hakkına da sahip olmaktadırlar. Yeni Zelanda hükümetinin karar verdiği bu proje, hükümet kriterlerini karşılayan eğitim kurumları ile sınırlıdır.

Yeni Zelanda 5 yıllık öğrenci vize başvurusu ve 5 yıllık öğrenci vizesinden hangi eğitim kurumlarına başvuran öğrencilerin yararlanabildiğ konusunda GKR Yurtdışı Eğitim Danışmanlarından ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.