Rusya Dil Okullarında İndirim Fırsatları?
Liden & Denz St. Petersburg ve Moskova Rusça Okulları?nda kış dönemi için indirimli kayıtlar başladı. Liden & Denz Rusça dil okulları; iş adamları, turizmciler ve öğrencilere indirimli fiyatlarla Rusça öğrenme fırsatı sunuyor. İndirimlerden faydalanmak için son başvuru tarihi 31 OCAK 2017?dir.

1992 yılından itibaren her yıl dünyanın farklı yerlerinden gelen öğrencilere Rusça eğitimi sunan Liden & Denz Dil Okulları, farklı kültürlerden arkadaşlar edinmenize olanak sağlayacak. Liden & Denz Dil Okulları uluslararası bir deneyim ile birlikte eğitim, araştırma ve kişisel gelişim kazanmanıza yardımcı olacaktır. St. Petersburg ve Moskova Okullarında son teknoloji ile donatılmış sınıflarda Rusça eğitim programlarından size en uygun olanını gkr eğitim danışmanlarımız ile seçebilirsiniz. Standart ve yoğunlaştırılmış Rusça, iş adamları için Rusça ve bire bir Rusça kurslarında uygun fiyat seçeneklerinin yanında konaklamadaki indirim fırsatından da yararlanabilirsiniz.

Liden & Denz St.Petersburg ve Moskova Rusça Okulları?nda kampanyalı fiyatlarıyla;
  • 4 hafta için haftalık 20 saat ders ve tek kişilik odada konaklama seçeneğiyle 1520 Euro ödeyerek Rusça öğrenebilirsiniz.
  • 8 hafta için haftalık 20 saat ders ve tek kişilik odada konaklama seçeneğiyle 3040 Euro ödeyerek Rusça öğrenebilirsiniz.
  • 12 hafta için haftalık 20 saat ders ve tek kişilik odada konaklama seçeneğiyle 4560 Euro ödeyerek Rusça öğrenebilirsiniz.

Liden & Denz Rusça dil okullarında 20 saatlik ders seçeneğini 60 Euro farkla 25 saate çıkarabilirsiniz. Ayrıca İş adamları istekleri doğrultusunda bire bir dersler alarak iş ile ilgili eğitimleri doğrultusunda kendilerini geliştirme fırsatı yakalayabilirler.

Liden & Denz Rusça dil okulları, Rusça öğretirken öğrencilerine okul değişikliği imkanı da sunmaktadır. Örneğin 4 haftalık eğitiminizin 2 haftasını Moskova?da alırken, diğer 2 haftasına da St. Petersburg okulunda devam edebilirsiniz.

Ayrıntılı bilgi için GKR yurtdışı eğitim danışmanları ile iletişime geçebilirsiniz.